Meetapparatuur

Uniek vervoersysteem
Dé oplossing voor uw transport

Meetapparatuur

Zoals u wellicht weet heeft Koerier Centrum Denekamp BV een vervoerssysteem ontwikkeld dat voldoet aan hoge kwaliteitseisen.
Voor alle duidelijkheid brengen wij u de basisgedachten van het systeem nog even in herinnering.
Het verantwoord en zorgvuldig vervoeren van uw kostbare instrumenten baart ook u grote zorgen. Als uw instrumenten of producten verstuurd moeten worden en u laat ze vervoeren verpakt u ze uiterst zorgvuldig om schade tijdens het transport zoveel mogelijk te voorkomen. Als dan de gekalibreerde instrumenten of producten worden geretourneerd is zorgvuldige verpakking net zo belangrijk Koerier Centrum Denekamp BV heeft in samenwerking met klanten deze situatie bestudeerd met als doelstelling een verpakking en vervoersysteem te ontwikkelen dat voldoet aan de volgende eisen:

 • Tijdsbesparing bij het inpakken
 • Doeltreffende verpakkingswijze
 • Lage kosten verpakkingsmateriaal
 • Betrouwbaar en efficiënt vervoerssysteem
De verpakkingsmiddelen die tot nu toe werden gebruikt zijn vervangen door een kunststof box welke nog steviger is en veel eenvoudiger in te pakken. Koerier Centrum Denekamp BV rijdt dagelijks met dit systeem voor:
 • MetricControl (NMi), Hengelo en Petten
 • Tradinco Instruments, Berkel en Rodenrijs
 • Rohde en Schwarz, Nieuwegein
 • Keysight (Agilent), Amstelveen
 • Kema, Arnhem
 • Enmo Bruel & Kjaer, Vosselaar (B)
 • Van den Tempel, Hattem
 • Simac, Drunen
We zitten met dit systeem dagelijks door heel Nederland en zouden ook voor u de meetapparatuur kunnen vervoeren. Ook rijden we door België op dinsdag en donderdag.

Tijdsbesparing van het inpakken:
Het inpakken van de instrumenten/goederen bestaat voortaan alleen nog maar uit het openen van het deksel van de kunststof box, het instrument plaatsen op de bodem van schokdempend materiaal en vastzetten met behulp van de spanbanden.
Vervolgens het deksel sluiten en het inpakken is klaar.

Doeltreffende verpakkingswijze:
Met de bovenstaande verpakkingswijze zijn uw kostbare instrumenten goed beschermd tegen eventuele ongelukken.
Het instrument is stevig verankerd middels de transportbanden, de bodem is van schokdempend materiaal en de box is van kunststof het geen goed bestand is tegen krachtsinvloeden van buitenaf. Het inpakken wordt door de vervoerder uitgevoerd.
Per box wordt 1 instrument ingepakt het geen beschadigingen nagenoeg uitsluit.

Lage kosten verpakkingsmateriaal:
U zult nu denken wat is nu mijn voordeel, want ik beschik niet over dergelijke boxen! Koerier Centrum Denekamp heeft deze boxen en stelt ze ter beschikking voor het vervoer. U hoeft dus niets aan te schaffen en bovendien verbruikt u geen verpakkingsmateriaal meer! Het is een 'all in' systeem.

Het totale vervoerspakket houdt in dat Koerier Centrum Denekamp BV alle coördinatie van het vervoer voor u verzorgt, u hoeft slechts aan Koerier Centrum Denekamp door te geven op welke dag uw instrumenten opgehaald kunnen worden. U hoeft niets in te pakken, geen vrachtbrief te maken, slechts alleen een pakbon.

Op de afgesproken dag komt de koeriersdienst bij u langs om uw instrument(en) op te halen. De vervoerder heeft de genoemde boxen bij zich. Hij neemt uw instrumenten en plaatst deze in de boxen.

Op de box is het vervoersdocument reeds aanwezig.
De volgende dag wordt uw instrument bij uw klant afgeleverd.

Dit totale pakket betekent voor u de besparing:
 • U verliest geen tijd meer met inpakken
 • U verbruikt geen duur verpakkingsmateriaal meer
 • U hoeft geen gebruikt verpakkingsmateriaal meer af te voeren
 • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het vervoer

Bovendien is uw instrument optimaal beveiligd tegen schade. Natuurlijk kost een dergelijk systeem geld. Er is geïnvesteerd in boxen. Een boxen retoursysteem moest worden opgezet en de chauffeurs zijn geïnstrueerd hoe om te gaan met kostbare apparatuur etc etc.
KCD is er echter van overtuigd dat de kosten van dit systeem voor u aanzienlijk lager zijn dan uw huidige totale kosten.

content image KCDenekamp

Welkom op de website van KCDenekamp

KCD beschikt over eerste klas materieel in alle denkbare maten, van envelop tot een trailer vol. Alles hebben we zelf in huis. Uiteraard zijn alle auto's uitgerust met GPS, zodat we altijd weten waar uw zending zich bevind. Al het personeel wordt vooraf gescreend en ze worden jaarlijks bijgeschoold, zo mogen alle chauffeurs luchtvracht-zendingen rijden. Dagelijks rijden we met 10 auto's routes door Nederland en meerder malen per week rijden we routes door België en Luxemburg. Verder zijn we gespecialiseerd in het transport van meetinstrumenten en luchtvracht.

In de media

In de media